La casa PG 00692

La casa de Mas Casamitjana consta de dues plantes de 220 m2 cada una,  distribuïts en : la planta d'abaix és l'allotjament agrorural independent que hi ha una sala-menjador, cuina amb llar de foc, totalment equipada amb electrodomèstics (forn, microones,vitrocerèmica, rentaplats, etc.) i estris de cuina; cinc habitacions, equipades amb llençols i mantes; quatre banys (equipats amb tovalloles, paper higiènic  i secador) i una habitació per rentar la roba.

Hi ha calefacció a tota la casa. A la cuina hi ha una llar de foc a més de la calefacció.

Hi ha fibra òptica de wifi 

La casa té una sortida en forma de  " porxo" amb taules i barbacoa per poder-hi menjar.

Els exteriors son molt grans ( unes 15 hectàres) . Darrera la casa hi ha el bosc.

Hi ha zones de jocs infantils, sorral, caseta, tobogans, columpis,pista de basquet, porteries, ... hamaques per descansar.

L'entorn de la casa és molt agradable, envoltat de boscos i prats verds aconsegueix oferir la tranquil·litat idònia per passar uns dies amb la família o els amics al bell mig de la zona volcànica de la Garrotxa.

Nosaltres, els propietaris vivim a la mateixa masia-casa , en una de les plantes, i ens cuidem que els nostres clients no els falti de res i puguin gaudir d'unes molt bones vacances donant-los total  independència per no molestar-los, però estan sempre disponibles per si ens necessiten.